C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
benci bile jadi mcm ni!!!
Khamis, 16 Mei 2013 • 3:50 PG • 0 comments
arghhh....stresss!!! x faham betollah
please lh kalau x puas hati tolong lh ckp..
cikbunny ni bukan ad super power pon yg boleh ramal hati orang
I just an ordinary girl ok..
same mcm org laen gak..so kalau x puas hati cakap
semue org buat silap kan..x payah lah smpi buat kputusan terburu-buru
mcm ni...rase mcm nk sepak je tau tak..
disebabkn hal kecik mcm ni 
kau nak lupekn friendship kite yg dh bertahun..WTH
haish kalau ye pon nk ehem2...fhm2 je lah
masalah perempuan...x yah smpi mcm ni
semua org pon period gak...x semue lh
perempuan je..tapi still rse mcm bodoh je tau x...
klau ko nk kite org mintak maaf..
kite org dh mntak maaf ok..kau je yg x terime
ape lagi yg kau nak...
kau marah sbb ak marah kau..
mcm lah kau x pernah marah ak kn..
tapi ak x de lah sampai nk buat mcm kau..
x de lah smpi nk keluar dri group kite..
ak still maafkn kau..ak still kwn ngan kau kn..
haihshhh..kenape lh kau mesti buat hal time exam
esok perekse PA pulak tu...saket kpale otak aku..
dh lh kalau ko mmg dh saket hati ngn kite org
mmg dh x sudi nk kwn dngn kite org
dh rse kiteorg ni jht ,menjengkelkan
fine...suke hati...kau punye keputusan kn
ak x de hak nk pakse2 kau
ni hidup kau..ok lh last word from me..
ak mintak maaf sngt2 klau ak buat kau saket hati
buat ko sedeh..ak syg friendship kite..
ak x suke pasal bende remeh kau nk buat mcm ni..
kite kenal bukan sehari..dh bertahun 4 tahun dh
ak harap ko fikir betol..jgn buat keputusan time tngh marah
ok lh..gtg.bai assalammualaikum





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from cAndy ISland . My ship was break down , My age 16 years old, i have only 1 mother . my birth date 22/9/? . i just want to say behave with me because i have 2pair of candy hook as my hand . bhaha..


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • sensetif sangat!!!
  • realiti atau fantasi?
  • heart attack..!!
  • patah hati...kenapa ni mesti terjadi?
  • lalalala....
  • KEJAM?!
  • exam is back !! oh no
  • cikbunny seorang pembenci..OMG!!
  • BEBAS SEKEJAP!
  • can't fix a heart