C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
patah hati...kenapa ni mesti terjadi?
Khamis, 28 Mac 2013 • 10:00 PG • 0 comments
ok hari ni nak jiwang siket..siket ke...ok lah banyak..
tajuk cikbunny hari ni pasal patah hati..klau korang nk tau tajuk ni cikbunny
amek dri satu cerita..alah yang nadiya nisa berlakon tu..remy ishak pon ade
ramai lah pelakon hot yg berlakon..kalau x silap cikbunny
tajuk cerite ni destinasi cinta sarah
kalau yg dh tngok tu tahniah ..yg belom tu jngn lupe tengok ye
pasal patah hati..hemm..cerite pasal seorang mamat ni
cikbunny kenal dye..dulu satu sekolah ngn cikbunny
dye seorang yg setia..sngt2 setia
bile dye dh suke perempuan tu
dye x kan tinggalkn perempuan tu..wlaupon
perempuan tu dh bnyk kali saketkn hati dye..wlaupon
perempuan tu x balas cinte dye..buat dek je dngn dye
bertahun laki tu tunggu dye tapi still perempuan tu kasi hati dye dkat org laen
untung kalau jadi perempuan tu kan..untung gile
sampai skrng laki tu masih suke dkt dye..dh lah laki tu comel...
hahaha sempat lagi kan...hemmm..mesti laki tu broken heart sngt kn
cikbunny faham ..mesti ramai yg faham..sebab kite pon mesti pernah patah hati kan
susah kan nak cari lelaki mcm ni..sanggup tunggu smpai bertahun tahun
ni first time cikbunny jumpe laki mcm tu
haih..kenape lah perempuan tu buta sngt
sayang..kalau cikbunny mesti cikbunny dah jage dye baek2
cikbunny akn hagai perasaan dy..bkn mcm sesetngh org
buat org sayang dye lepastu tinggal mcm tu je..
dngn alasan yg sngt x masuk dek akal
benci betol laki mcm tu..rase nk bunuh2 je..tapi nnti cikbunny yg masok penjare
heish..susah pulak..hehehehe..
ehh nak tau tak..sbnarnye kn kite tak elok sedeh lame2 tau..
sbb bile otak kite dh set yg kite ni sedeh,saket hati dll
badan kite pon akn jadi saket..kesian x kat badan kite ni..
x salah ape2 pon ..x pasal2 pon saket..so sape2 yg sedang broken tu
jgn sedeh lame2 k..sayangilah diri anda..sebab diri anda begitu berharga
cehh..ayat iklan..hahaha copy paste skjap.ok lah
cikbunny ad bnyk lagi nk cerite ni tapi nnti kite sambong ke
esok2 je gtg..babai assalammualaikum
XOXO



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from cAndy ISland . My ship was break down , My age 16 years old, i have only 1 mother . my birth date 22/9/? . i just want to say behave with me because i have 2pair of candy hook as my hand . bhaha..


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • lalalala....
  • KEJAM?!
  • exam is back !! oh no
  • cikbunny seorang pembenci..OMG!!
  • BEBAS SEKEJAP!
  • can't fix a heart
  • suddenly missing you
  • selamat datang cuti...selamat tinggal sekolah
  • perut dah kenyang ..hati pon senang
  • now i see your true colour..