C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
shopping time
Sabtu, 8 Disember 2012 • 4:55 PG • 0 comments
hello..lama nye tak bukak blog ni..ye lah kan dah x de cite nak tulis
cuti ni cikbunny x buat pape pon..boring gile tau
hahaha untung lah sape yg pegy holiday dngn family tu..
parents cikbunny busy lah..so terpakse lah duduk rumah je kan
ok cikbunny nak cite pasal haritu cikbunny pegy shopping
dngn family huhuhu syok abes tau
beli barang sekolah..semangat gile
cikbunny dah beli baju sekolah..dah x sabar dah nak sekolah ni
tapi beg ngn kasut tak beli lagi
tak tau nak pakai kasut ape..kasut batta je lah..
hahaha..walaupun pegy shopping je
tapi still best sebab ngn family..puas jln2 tngok barang
walaupon x dapat beli semue tapi still best
tapi sedeh gak lah kan x dpt barang yg kite nak
tapi x pe..masih ade bnyk masa kan3
ok lah sampai sini je cikbunny punye cite
x tau nak tulis ape lagi dah
ehh btw...hri ni birth day kwan baek cikbunny
to my beloved friend happy birthday
always love you
saranghe
<3



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from cAndy ISland . My ship was break down , My age 16 years old, i have only 1 mother . my birth date 22/9/? . i just want to say behave with me because i have 2pair of candy hook as my hand . bhaha..


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • rindu dekat awak..
  • loving you forever..
  • Its hurt..
  • hai kawan2..huhuhuhu...rase dah lame gile x bukak ...
  • matang or x matang?
  • hari raya,,,^^
  • tanye sama hati...~
  • library time..~~
  • suke dalam diam ~
  • jangan nak perasan sngt lah makcik!!