C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Isnin, 22 Oktober 2012 • 6:07 PG • 0 comments
hai kawan2..huhuhuhu...rase dah lame gile x bukak blog ni...
hahaha..lame gile x buat post
biase lah..org busy mmg mcm tu
*macam lah busy sngt,,*
hahaha...ye lah kan..minggu2 yang lepas PMR
tu yg busy..busy study..hahaha..
ok sekarang kire dah bebas lah ni..
mcm lah bebas sngt..tapi kan saat2 lepas PMR mmg syok 
hehehe..mcm semalam..
cikbunny dngn kwan2 n family dan BKBB pegy taman tema air
hahaha..kat mane tu x yah cite lah..x penting pon..
yg penting syok abes
rase laen bile mandi dngn kawan2 n family
yg penting cik bunny happy sngt bile pakcik sorang tu ikot
seronok dpt jumpe..dpt lepaskn rindu..hahaha
menyampah pulak..mcm dh lame x jumpe je..sedangkn satu skolah je kot
mase mandi2 tu kan bnyk betol aksi2 dyeorg buat
kelaka..budak lelaki 2 ekor tu  cume pandai tebalek kan boya org je
geram betol..rase nk tumbok2 je
dah lah org takot..kat tmpt dlm pulak tu..x gune betol
naseb baek dpt balas dendam..
hahaha..puas hati..tpi kat pakcik lagi sorang tu belom lgi
kene tunggu saat yg sesuai ni..hohohoho..(ketawe jht)
siap sedialah terime pembalasan mu..hahaha
emm..sbenarnye kn cikbunny jeles dngn kwan2 cikbunny
sebab dyeorg semue ad gmba dngn pakwe dyeorg
cikbunny ni x de pon
kwan2 cikbunny ade lah amek gamba berdue dngn dye
cikbunny x de pon..arrgh..JELESNYE
hahahaha..dh mcm kronik lah pulak
tpi siyes org jeles..makwe mane lah yg x jeles kan..tpi..senyap je lah
nnti bile ad mase yg sesuai...boleh lh kn..
harap2 cikbunny dpt lah amek gamba dngn dye
boleh buat kenangan..hehehe<3
hari tu nk amek gmba dngn dye tpi asyik lupe je..sob2..
x tau pulak sejak bile cikbunny ade penyakit nyanyok..hahaha
terok benor..
ok lah..cikbunny dah x idea nk tulis lagi dh
ok..babai..much love from me to my only bkbb
<3




PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from cAndy ISland . My ship was break down , My age 16 years old, i have only 1 mother . my birth date 22/9/? . i just want to say behave with me because i have 2pair of candy hook as my hand . bhaha..


GIVE ME YOUR WORDS;



OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • matang or x matang?
  • hari raya,,,^^
  • tanye sama hati...~
  • library time..~~
  • suke dalam diam ~
  • jangan nak perasan sngt lah makcik!!
  • dasar pakcik sombong..!!
  • my broken heart..
  • my shinny boy..~
  • hai guys..assalam...hehehehe...firstly cikbunny ...